Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Όταν οι μαμάδες χαρίζουν..!





ποσοι απο εμας εχουμε στα ντουλαπια μας τοσα και τοσα αχρηστα πραγματακια...τα περισσοτερα τα εχουμε ξεχασμενα...αλλα βρισκονται στην αποθηκη και απο τη στιγμη που μπαινουν εκει ξεχνιουνται για παντα...

Εχω επισκεφθει πολλα σπιτια οπου παιζω με τα παιδια. Καποια απο αυτα εχουν τοσα πραγματα και καποια αλλα δεν εχουν σχεδον τιποτα...οσο περιεργο και να ακουγεται αυτο , εχω γνωρισει παιδια που οι γονεις τους δεν εχουν τα χρηματα να τους αγορασουν ουτε ενα καινουριο παραμυθι.

Ειχα διαβασει καποτε καπου πως ενα παιδι χρειαζεται αγαπη, κουβερτα κι ενα παραμυθι...

Πιστευω οτι με την κατηγορια "μαμαδες χαριζουν" που υπαρχει στο www.childit.gr αυτο που συμβαινει ειναι καποιες μαμαδες να ανταλασσουν ρουχα, παιχνιδια, παραμυθια, καρεκλακια, και οτιδηποτε αλλο δεν χρειαζονται πια.

Να ειστε σιγουρες οτι ακομα και ενα πραγματακι να εχετε και εσεις να το θεωρειτε ασημαντο, για καποια οικογενεια ισως ειναι σημαντικο.
Τα παιδια μεγαλωνουν, υπαρχει λογος να τα κρατατε ολα σε μια αποθηκη μηπως και το παιδι κανει δικο του παιδι και τα δωσετε στα εγγονακια σας?

Υπαρχουν μαμαδες που ζητανε και μαμαδες που χαριζουν. Αναλογα με την κατηγορια, μπορειτε να τραβηξετε και να ανεβασετε φωτογραφια απο τα οσα θελετε να χαρισετε και θα επικοινωνησει καποια μαμα μεσω mail.

Ειναι ομορφο να μοιραζεσαι και να χαριζεις χαμογελα παντου.

το λινκ θα το βρειτε εδω http://www.childit.gr/v2/index.php/childitmummies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου