Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

29 Days of Giving


Εχετε σκεφτει ποτε ποσο θα αλλαζε η ζωη μας αν αντι να ασχολουμαστε με το ποσο θα παρουμε να ειχαμε σαν σκοπο να δωσουμε?
Να δωσουμε τι? Κατι παλιο, κατι αγαπημενο, μια γλυκια κουβεντα, λιγα νομισματα...κατι που θα δωσουμε με αγαπη σε καποιον αλλον, θα μας κανει αναμφισβητητα να νιωσουμε καλα με τον εαυτο μας. Και αν αυτο το θεταμε σαν στοιχημα με τον εαυτο μας οτι για 29 μερες θα δινουμε κατι απο εμας σε αλλους τοτε ξεκιναμε τη μεγαλη προκληση του 29 days of giving!

Ενα δωρο την φορα..την ημερα...για 29 μερες...αλλαζουμε εμεις και μαζι με την ενεργεια μας αυτη αλλαζει κ ο κοσμος.
29 δωρα που μπορουμε να τα δωσουμε σε οποιονδηποτε και να ειναι οτιδηποτε. Η αλλαγη που θα δουμε εκτος απο τον τροπο σκεψης μας θα ειναι και στη ζωη μας, κατι το οποιο θα συμβει με εναν μαγικο τροπο.



Μπορειτε να διαβασετε περισσοτερα για ολα αυτα στον παρακατω συνδεσμο


Προκαλω τον εαυτο μου κι εσας σε ολο αυτο. Ειναι μια ωραια ιδεα την οποια εχουν εφαρμοσει σε 43 χωρες εκατομμυρια ανθρωποι σε ολο το κοσμο και εχουν αλλαξει τη ζωη τους μετα απο αυτη την εμπειρια..Δωσε, δωσε, δωσε...με ολη σου τη καρδια και πιστη και εκτος απο τη χαρα που θα δωσεις στον αλλον, κατι μεσα σου θα ανανεωνεται και θα ξαναγεννιεται...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου