Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Δωρεαν online συμβουλες

Τις τελευταιες μερες εχω αναρτησει στο προφιλ μου στο "προσωποβιβλιο" βλ.facebook μια ιδεα που ειχα για ΔΩΡΕΑΝ online συμβουλες απο παιδοψυχολογο...εμενα δηλαδη.

Παρα πολλες μαμαδες ανταποκριθηκαν με χαρα και ειναι κατι το οποιο προσφερω μεσα απο τη καρδια μου γιατι γνωριζω καλα ποσα ερωτηματα μπορουν να προκυψουν με τα παιδια. Και ενω λενε ποσες αποριες εχουν τα παιδια οσο μεγαλωνουν, εγω λεω να σκεφτειτε και ποσες εχουν οι γονεις τους αντιστοιχα!

Θα συνεχισω να απανταω στα μαιλ σας στο info@homeplay.gr και να κρατω επικοινωνια μαζι σας. Αν γνωριζετε και αλλους που θα μπορουσαν να εξυπηρετηθουν απο την ιδεα αυτη, διαδωστε το στον κυκλο σας.

Εχει υπεροχο ηλιο εξω , ελπιζω να τον απολαμβανετε!


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα.λέγομαι Βάσω Κ έχω πρόβλημα με το κοριτσάκι μου το όποιο είναι 4 ρχονον.θα σάς τα πω λόγω από την αρχή ,όταν πήγα για να γεννήσω πήγα να την χάσω γιατί ο ομφάλιος λώρος ήταν πολύ κοντός Κ μου την βαλανε στην θερμοκιτιδα για μια ευδομαδα,απο μικρή ήταν πολύ γκρινιάρα σαν μωρό κ ειναι ακόμα ,Κ φοβάται παρα πολύ κ μου λει συνέχεια ότι δεν θέλει να βλέπει όνειρα κ κλει χορεις σταματημό την παίρνω με το καλό αλά χορεις αποτέλεσμα.σας παρακαλώ πέστε μου τη να κάνω?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας εχω 1 γιο 4 χρονων πολυ ιδιοτροπο κλαει τσιριζει συνεχεια δεν αφηνει τον αδελφο του να παρει τιποτε 2 χρονων ο μικρος. Τον πηραμε με το καλο με το κακο και τιποτε. Ζηλευει παρααα πολυ και το λεει και ο ιδιος ειναι πανεξυπνος και εχει χειριστικη συμπεριφορα.... Απελπιστηκαμε ολοι γονεις συγγενεις ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή